Rabo OmniKassa plugin voor Virtuemart RSForm Pro en Joomla!

cciDEAL Rabo OmniKassa voor Joomla! extensies

Rabo OmniKassa voor Virtuemart, HikaShop, RSForm Pro en andere Joomla extensies kan eenvoudig en met ondersteuning.
Rabo OmniKassa voor Joomla! extensies zoals Virtuemart, HikaShop en RSForm Pro

Rabo OmniKassa voor Joomla! 2.5 en 3

  • Order status wordt automatisch bijgewerkt
  • Ondersteunt iDEAL en andere betaalmethoden
  • Up-to-date met Rabo OmniKassa specificaties
  • Professionele ondersteuning door Joomla! experts
  • Betalingsproces geoptimaliseerd voor conversie
  • Informatief overzicht van alle betalingen
DOWNLOAD NU
SLECHTS €77,-
 Direct beschikbaar na aanschaf
Inclusief een jaar snelle ondersteuning en updates, en de onversleutelde extensie die u op een onbeperkt aantal websites kunt installeren, excl. 21% BTW
Geaccepteerde betaal methoden
 Ja, de extensie blijft werken nadat het eerste jaar ondersteuning en updates verlopen is
 Na het eerste jaar optioneel te verlengen (voor ondersteuning en updates) met 30% korting
 Stel direct uw vraag of lees onze veelgestelde vragen voor aanschaf

Ervaringen met cciDEAL iDEAL voor Virtuemart"Onze webwinkels worden met Virtuemart gebouwd, en de betaalmodule cciDEAL van Chill Creations hoort er gewoon bij." - Roy, iDUO.nl

Virtuemart 3 Rabo OmniKassa banner

 

Informatie

Mogelijkheden en afbeeldingen


Gemakkelijk installatie via Joomla! (minder dan 25 seconden!)

cciDEAL installeren is zo makkelijk als het maar kan. Gebruik gewoon het "Joomla! extensie beheer" voor de installatie en u heeft Rabo OmniKassa geinstalleerd in Joomla!. De betalings plugins voor de betaal extensies zoals RSForm Pro en Virtuemart heeft u ook binnen enkele seconden geïnstalleerd!
configuratie

Overzichtelijke configuratie, met handleiding

De accountgegevens van de Rabo OmniKassa kunnen in het administratiegedeelte van cciDEAL worden ingevoerd, u hoeft de PHP-bestanden in de root van de website niet aan te passen.
betalingen

Informatief overzicht van betalingen 

cciDEAL heeft een zeer informatief overzicht van de Rabo OmniKassa betalingen, dat niet alleen de status van de betalingen weergeeft, maar ook welke extensie de betaling aanvroeg, de ID van de transactie en nog veel meer.
thumb betaling geslaagd

Automatische status- berichten en -updates

De betalingsstatus wordt afgehandeld en doorgegeven aan de gebruikte extensies, en de status wordt dus automatisch bijgewerkt in bijvoorbeeld Virtuemart. Er is een duidelijke communicatie met klanten als ze weer op de website terug komen vanaf de server van Rabo OmniKassa. 
cciDEAL Simpel

Eenvoudige iDEAL knoppen met cciDEAL Simpel

Voeg iDEAL toe aan Joomla! extensies of... super eenvoudig direct aan Joomla! artikelen! Genereer met een eenvoudig stukje code iDEAL knoppen voor donaties of simpele betalingen. Meerdere mogelijkheden staan uitgelegd in de handleiding. cciDEAL Simpel wordt standaard meegeleverd bij cciDEAL en maakt het mogelijk geheel zelfstandig (zonder andere Joomla! extensies) iDEAL aan Joomla! artikelen toe te voegen.

iDEAL Providers

Ondersteunde iDEAL Providers

Naast Rabo OmniKassa ondersteunt cciDEAL ook de andere populaire iDEAL Providers. Dat is handig als je later wellicht naar een andere aanbieder wilt overstappen. 

ondersteunde iDEAL accounts

Joomla! Extensies

Ondersteunde Joomla! extensies

Met cciDEAL kun je Rabo OmniKassa integreren in de meest populaire Joomla! extensies. Je kunt een traditionale Joomla! webshop bouwen, of een specifieke winkel. Als je bijvoorbeeld kaartjes wilt verkopen voor een evenement zijn er extensies die beter geschikt zijn dan een webwinkel. Met cciDEAL kan je alle kanten op!


Rabobank OmniKassa voor Virtuemart en Hikashop

 

Maak een webshop in Joomla! met Virtuemart en gebruik cciDEAL met Rabo OmniKassa om betalingen onmiddellijk te ontvangen. Virtuemart is nog steeds de meest populaire webwinkel extensie van Joomla!.  

Website 

 


HikaShop webwinkel voor Joomla!  

Pas Rabo OmniKassa gemakkelijk toe in Joomla! webwinkel HikaShop. Dit is een stabiel alternatief voor Virtuemart en andere webwinkels

Website

 


rsformpro-logo

 

Maak een Joomla! formulier voor donaties, registraties, feedback of simpelweg voor het ontvangen van verkooporders en laat klanten met Rabo OmniKassa afrekenen

Website

 


OmniKassa plugin voor Joomla! en donaties  

Voeg eenvoudig een betaal formulier toe aan Joomla! artikelen, en ontvang betalingen via Rabo OmniKassa. Zeer flexibel in te zetten voor donaties, een simpele webshop of andere betalingen.  

Website

 


RSMembership  

Beheer abonnementen en verkoop toegang tot bestanden of andere inhoud met RSMembership. Accepteer betalingen in alle betaal methodes van Rabo OmniKassa. 

Website

 


Rabo OmniKassa module voor RSEvents  

Gebruik RSEvents!Pro voor geïntegreerd evenementenbeheer in Joomla!. Verkoop kaartjes en geef mensen de keus te betalen met iDEAL, credit card of andere betaal methode's. 

Website

 


 

Video's

Rabo OmniKassa implementeren in Virtuemart 3

Rabo OmniKassa implementeren in HikaShop

 

David de Boer is oprichter van Chill Creations en programmeur van cciDEAL, ccInvoices en ccNewsletter. Hij geeft geregeld presentaties over Joomla! webwinkels bij bijvoorbeeld de Joomla!dagen. Vragen? Mail vrijblijvend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Professionele ondersteuning

Professionele hulp

Ontvang professionele en Nederlandstalige ondersteuning van Joomla! expert David de Boer
Open Source

100% Open Source

Ik geloof in de vrijheden van open source, en u kunt deze extensie dan ook onbeperkt gebruiken!
 
DOWNLOAD NU
SLECHTS €77,-
 Direct beschikbaar na aanschaf
Inclusief een jaar snelle ondersteuning en updates, en de onversleutelde extensie die u op een onbeperkt aantal websites kunt installeren, excl. 21% BTW
Geaccepteerde betaal methoden
 Ja, de extensie blijft werken nadat het eerste jaar ondersteuning en updates verlopen is
 Na het eerste jaar optioneel te verlengen (voor ondersteuning en updates) met 30% korting
 Stel direct uw vraag of lees onze veelgestelde vragen voor aanschaf

Ervaringen met cciDEAL iDEAL voor Virtuemart"Ik ben erg tevreden! Ik ben zeker geen programmeur, en daarom waardeer ik de ondersteuning van Chill Creations des te meer!" - Theo, Sitemoves.nl

RSForm Pro iDEAL"Na jaren gebruik nog steeds een geweldig product, met een goed geschreven handleiding en snelle ondersteuning!" - Marcel, Ellenscreativecakes.nl

HikaShop iDEAL integratie"Ik had al een goed werkende iDEAL mogelijkheid, maar ik heb alsnog voor cciDEAL gekozen omdat die er zo veel beter uit ziet! " - Edward, Verlichtingdiscounter.nl

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Twitter Twitter    Google+ Google+

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?