Rabo OmniKassa plugin voor Virtuemart RSForm Pro en Joomla!

cciDEAL met Rabo OmniKassa voor Virtuemart en Joomla!

Rabo OmniKassa component voor Joomla!, Virtuemart, RSForm Pro


De Joomla! extensie cciDEAL stelt u in staat om Rabo OmniKassa gemakkelijk in Virtuemart, HikaShop, RSForm Pro en andere Joomla! extensies te integreren!

Rabo OmniKassa voor Joomla! 2.5 en 3

  • Order status wordt automatisch bijgewerkt
  • Ondersteunt iDEAL, credit cards, MiniTix en meer
  • Up-to-date met Rabo OmniKassa specificaties
  • Professionele ondersteuning door Joomla! experts
  • Betalingsproces geoptimaliseerd voor conversie
  • Informatief overzicht van alle betalingen

download nu cciDEAL met Rabo Omnikassa


Ondersteunde iDEAL abonnementen (naast Rabo OmniKassa)

ondersteunde iDEAL accounts

Ondersteunde Joomla! extensies


Rabobank OmniKassa voor Virtuemart en Hikashop

 

Maak een webshop in Joomla! met Virtuemart en gebruik cciDEAL met Rabo OmniKassa om betalingen onmiddellijk te ontvangen. Virtuemart is nog steeds de meest populaire webwinkel extensie van Joomla!.  

Website 

 


Rabo OmniKassa module voor Akeeba subscriptions  

Gebruik cciDEAL om abonnementen voor toegang tot de website, downloads (van software) of andere digitale producten en diensten te verkopen, en beheer deze abonnementen en betalingen

Website

 


rsformpro-logo

 

Maak een Joomla! formulier voor donaties, registraties, feedback of simpelweg voor het ontvangen van verkooporders en laat klanten met Rabo OmniKassa afrekenen

Website

 


iDEAL plugin voor RSDirectory

 

RSDirectory! werd ontwikkeld aan de hand van drie echte wereld toepassingen - RSJoomla! kreeg hun inspiratie uit een Joomla! bedrijvengids, een populaire auto verkopen website en een marktplaats website. 

Website

 


HikaShop webwinkel voor Joomla!  

Pas Rabo OmniKassa gemakkelijk toe in Joomla! webwinkel HikaShop. Dit is een stabiel alternatief voor Virtuemart en andere webwinkels

Website

 


OmniKassa plugin voor Joomla! en donaties  

Voeg eenvoudig een betaal formulier toe aan Joomla! artikelen, en ontvang betalingen via Rabo OmniKassa. Zeer flexibel in te zetten voor donaties, een simpele webshop of andere betalingen.  

Website

 


RSMembership  

Beheer abonnementen en verkoop toegang tot bestanden of andere inhoud met RSMembership. Accepteer betalingen in alle betaal methodes van Rabo OmniKassa. 

Website

 


Rabo OmniKassa module voor RSEvents  

Gebruik RSEvents!Pro voor ge├»ntegreerd evenementenbeheer in Joomla!. Verkoop kaartjes en geef mensen de keus te betalen met iDEAL, credit card of andere betaal methode's. 

Website

 


sobipro logo  

SobiPro is de nieuwe versie van Sobi2, een extensie waarmee u een marktplaats of vacature site kunt ontwikkelen. Bezoekers kunnen met Rabo OmniKassa afrekenen om bijvoorbeeld advertenties of een vacature op de site te plaatsen. 

Website

 


 

Bouw een geavanceerde webwinkel in Joomla! met redSHOP, een professioneel alternatief voor Virtuemart. Standaard beschikt redSHOP over zoekmachine optimalisatie en goede lay-out mogelijkheden. 

Website

 


David-Andrew (oprichter van Chill Creations) geeft geregeld presentaties over Rabo OmniKassa, Joomla! webwinkels en betaal extensies bij de Nederlandse gebruikersgroepen en Joomla!dagen. Bekijk de presentaties om te leren welke extensie bij uw project past.

Mogelijkheden en afbeeldingen cciDEAL

installation

Gemakkelijk installatie via Joomla!

cciDEAL installeren is zo makkelijk als het maar kan. Gebruik gewoon het "Joomla! extensie beheer" voor de installatie en u heeft Rabo OmniKassa geinstalleerd in Joomla!. De betalings plugins voor de betaal extensies zoals RSForm Pro en Virtuemart heeft u ook binnen enkele seconden geïnstalleerd!
configuration

Overzichtelijke configuratie, met handleiding

De accountgegevens van de Rabo OmniKassa kunnen in het administratiegedeelte van cciDEAL worden ingevoerd, u hoeft de PHP-bestanden in de root van de website niet aan te passen.
payments

Informatief overzicht van betalingen 

cciDEAL heeft een zeer informatief overzicht van de Rabo OmniKassa betalingen, dat niet alleen de status van de betalingen weergeeft, maar ook welke extensie de betaling aanvroeg, de ID van de transactie en nog veel meer.
status messages

Automatische status- berichten en -updates

De betalingsstatus wordt afgehandeld en doorgegeven aan de gebruikte extensies, en de status wordt dus automatisch bijgewerkt in bijvoorbeeld Virtuemart. Er is een duidelijke communicatie met klanten als ze weer op de website terug komen vanaf de server van Rabo OmniKassa. 
retry payment

Betalingen onmiddellijk opnieuw proberen

Als om wat voor reden dan ook een betaling niet succesvol is, omdat bijvoorbeeld de klant de "random reader" vergat, kan deze klant onmiddellijk proberen de betaling nogmaals uit te voeren als hij terugkeert naar de website.  
Professional support for Joomla! extensions

Professionele hulp

Full-time Joomla! experts staan klaar om u professionele ondersteuning te geven via ons online ticket systeem.
Open Source newsletter extension

100% Open Source

Wij geloven in de vrijheden van open source, en u kunt cciDEAL dan ook onbeperkt gebruiken!   
 

Download nu cciDEAL met Rabo OmniKassa