Artikelen

Joomla! ontwikkelaar van RD TicketMaster Robert Dam vroeg op Twitter of ik een lijstje had met redenen waarom PSP's (payment service providers) zo populair zijn, terwijl je een zakelijk iDEAL account meestal ook bij je eigen bank kan afnemen.

Lees verder voor mijn antwoord.

Over Joomla! updates

Een kleine uitleg over Joomla! maatwerk. Er bestaat een verschil tussen het (technisch) aanpassen van functionaliteit in Joomla! of geinstalleerde extensies (componenten, modules, plugins) of het ontwikkelen van eigen gewenste functies (in een eigen extensie of module bijvoorbeeld). 

Joomla! webwinkel adviesIn de categorie "Joomla! advies" plaatst ik meestal adviezen aan klanten die Joomla! willen inzetten met een iDEAL betaling, maar nog niet weten welke Joomla! extensie ze willen gebruiken. Vandaag een andere vraag: Waarom wel Paypal accepteren in je Joomla webwinkel?

Rabo OmniKassa als donatie methode in Joomla! Rabo OmniKassa is een betaalkassa van de Rabobank, waarmee u met een enkel contract meerdere betaalmethodes in uw webwinkel kunt gebruiken. Om Rabo OmniKassa in uw webwinkel te gebruiken heeft u een Rabo OmniKassa plugin nodig.

Rabo OmniKassa storing In tegenstelling tot een los iDEAL account, heeft het Rabo OmniKassa systeem een status pagina die direct (en zonder inloggen) te benaderen is. Als er bijvoorbeeld storingen bij Rabo OmniKassa zijn, of andere onduidelijkheden, kunt u direct naar Rabo OmniKassa Actueel gaan om de actuele status van het systeem te bekijken. 

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?