hikashop logoJoomla! webwinkel HikaShop heeft een grote update uitgebracht, namelijk versie 2.0. HikaShop is naast Virtuemart een erg populaire Joomla! webwinkel geworden, en is zeker een overweging waard als u op zoek bent naar een nieuwe e-commerce extensie voor Joomla!. Als u een iDEAL plugin voor HikaShop of Rabo OmniKassa plugin voor HikaShop nodig hebt bekijk dan cciDEAL. 

De belangrijkste aanpassingen zijn ondersteuning voor Joomla! 3.0 en daarnaast is Hika shop 2.0 ook responsive. Dit betekent dat u een Joomla! 3.0 webwinkel kunt maken die helemaal aangepast wordt op mobiele apparaten. Lees hier meer over wat responsive webdesign betekent. 

hikabirthday

Aangezien steeds meer online verkopen via mobiele apparaten worden gedaan is het een behoorlijk voordeel ten opzichte van een extensie als Virtuemart, dat u een webwinkel "mobiel vriendelijk" kan maken met HikaShop. Joomla! 3.0 is ook responsive, dus met HikaShop is echt de hele website klaar voor mobiel.

Let wel op dat uw (niet standaard) Joomla! template en extensies ook responsive moeten zijn. Bij templates van JoomlArt.com en Rockettheme.com is dat zo. De Joomla! extensies van Chill Creations worden op het moment geupdate naar Joomla! 3.0 en zullen ook responsive worden. 

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?