Over Joomla! updates

Samen met Joomla! 3.3 kondigt het Joomla! team ook een wijziging van de ontwikkel strategie aan die bijna iedereen in goede aarde moet vallen. De nieuwe ontwikkel strategie betekent namelijk rust in de tent, en stabiele innovatie zonder teveel.... frustratie! Lees meer over deze nieuwe versie en de nieuwe ontwikkel strategie.  

 

 

Meer over Joomla! 3.3

Joomla! 3.3 aankondiging (Engels)

Wat is er nieuw in Joomla! 3.3 (Engels)

Webwinkels voor Joomla! 3

Op het moment is HikaShop de meest interessante webwinkel extensie voor Joomla! 3 omdat er al een tijd een stabiele versie. Die stabiele versie wordt actief ontwikkeld en werkt erg goed in Joomla! 3, en ondersteunt ook verschillende van de nieuwe functies die alleen in die versie van Joomla! beschikbaar zijn. Een voorbeeld is de ondersteuning van Bootstrap waarmee je een responsive webwinkel kan maken. 

Virtuemart heeft nu ook en versie die werkt op Joomla! 3, en dat is heel toepasselijk Virtuemart 3. Dus je hebt best wat keuze als je zoekt naar een webshop voor Joomla! 3

Extensies voor Joomla! 3

De meeste extensies die het deden op Joomla! 2.5 en 3 hebben al updates gekregen voor Joomla! 3.3 en werken daar feilloos mee. Wij hebben ook onze eigen extensies geupdate, dus bijvoorbeeld met ccNewsletter kun je nu eenvoudig een nieuwsbrief maken in Joomla! 3. Wij hebben zelfs cciDEAL aangepast zodat je iDEAL in Virtuemart 3 kunt implementeren, terwijl VM3 dus nu nog een RC is! Al onze andere Joomla! extensies ondersteunen ook Joomla! 3.

Nieuwe Joomla! ontwikkel strategie

Zoals ik al schreef is de nieuwe ontwikkel strategie een erg positieve ontwikkeling. Het komt er op neer dat het slim is om nu alleen maar webwinkels te bouwen met Joomla! 3 en niet met Joomla! 2.5. Het is ook slim om de nieuwe strategie te begrijpen, dus ik adviseer het om de onderstaande links door te lezen. 

Nieuwe ontwikkel strategie (Engels)

Veelgestelde vragen over nieuwe ontwikkel strategie (Engels)

Wat moet jij nog meer doen?

De bovenstaande ontwikkelingen betekenen twee dingen:

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?