Maandag 14 mei 2012

Als u cciDEAL Virtuemart aanschaft, dan ontvangt u ondersteuning en updates zo lang als uw order actief is. Uw order (recht op ondersteuning en updates) is actief tot een jaar na de aanschafdatum. Als u bijvoorbeeld cciDEAL Virtuemart kocht in mei 2012, dan ontvangt u ondersteuning en updates tot mei 2013. 

Het is belangrijk te weten dat de ondersteuning in 2013 enkele beperkingen kent.
Let op: voor nieuwe webwinkels moet u Joomla! 2.5, Virtuemart 2.0 en cciDEAL Platform gebruiken!
 
U moet zich realiseren dat een op Joomla! 1.5 en Virtuemart 1.1 gebaseerde webwinkel in 2013 dus in feite niet-ondersteunde en verouderde software gebruikt. Daardoor kunnen wij cciDEAL Virtuemart maar beperkt aan het infuus houden. 
 
Daarom zullen we in 2013 geen grote aanpassingen aan cciDEAL Virtuemart doen, behalve iDEAL 3/SEPA ondersteuning, PHP 5.4 en alle mainstream browsers tot januari 2013. We zullen geen problemen oplossen die het gevolg zijn van bijvoorbeeld een nieuwe PHP of browser versie na januari 2013. Het idee is namelijk dat onze ondersteuning voor cciDEAL Virtuemart in 2013 een service is naar bestaande klanten die nog niet kunnen migreren. Als u een nieuwe webwinkel bouwt, gebruik dan Joomla! 2.5 en Virtuemart 2.0 met cciDEAL Platform
 
Ons advies is dat iedere gebruiker van Joomla! 1.5 nu moet beginnen met de voorbereidingen op een migratie naar Joomla! 2.5, en dat u Joomla! 1.5 niet meer gebruikt voor nieuwe websites.
 
iDEAL 3/SEPA: in de tweede helft van 2012 hebben de banken iDEAL 3/SEPA aangekondigd. Hiervoor zijn aanpassingen aan iDEAL modules en extensies nodig. Om onze klanten die nog niet naar Joomla! 2.5 kunnen migreren tegemoet te komen hebben wij cciDEAL Virtuemart geupdate voor iDEAL 3/SEPA. Lees hier meer over iDEAL 3 SEPA in Joomla! en Virtuemart. We zullen tevens alle gebruikers per mail informeren. 

 

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?