tips tricks Het is kinderspel om een formulier in Joomla aan te maken waarmee iDEAL transacties voltrokken kunnen worden. Dit scheelt u als ondernemer veel tijd en kosten, want u hoeft geen webwinkel uit de grond te stampen waarlangs uw betalingsverkeer geregeld wordt.  U gebruikt dan RSForm Pro voor de formulieren en ccIDEAL om daarin iDEAL te implementeren. 

Via de iDEAL implementatie met dit geheel op maat aan te passen formulier kunt u gemakkelijk, snel en professioneel een formulier ontwerpen dat aansluit op uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld een aanmeldformulier creëren voor workshops, reserveringsformulieren voor cursussen, maar ook bestelformulieren voor digitale of fysieke goederen. U hoeft niet te kunnen programmeren! 

Al honderden websites gingen u voor en zijn gebruik gaan maken van ccIDEAL voor eenvoudige iDEAL integraties voor Joomla! extensies zoals RSForm Pro. En dat is ook heel goed te begrijpen als u merkt hoeveel mogelijkheden je hebt met dit flexibele systeem. U kunt iDEAL bijvoorbeeld ook implementeren in Virtuemart of andere Joomla! extensies. Wil je liever niet met deze extensies werken, dan is er geen man overboord! U kunt namelijk net zo gemakkelijk RSForm Pro gebruiken om een koppeling tussen iDEAL en uw eigen formulier te bewerkstelligen. U hoeft daar geen expert voor te zijn, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is.

Onderstaand een voorbeeld van een formulier met RSForm Pro, waarin iDEAL geintegreeerd is. Nadat het formulier verzonden is wordt de klant doorgestuurd naar iDEAL om af te rekenen.  

aanmeld formulier met iDEAL in Joomla!

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbaar en eenvoudig aanpasbare manier om betaalformulieren met iDEAL koppeling te creëren in Joomla!, dan kunt u niet om ccIDEAL heen.

Lees meer over Joomla!, iDEAL en RSForm Pro

Heeft u een Joomla! vraagstuk waarbij u iDEAL wilt combineren met een geschikte extensie? Leg uw vraagstuk aan mij voor via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?