TargetPay iDEAL voor Joomla!Een van de meest eenvoudige methoden om iDEAL in Joomla! extensies te installeren is met TargetPay en cciDEAL. Je kunt snel en zonder technische kennis iDEAL implementeren in verschillende Joomla! extensies, waaronder Virtuemart, RSForm Pro, Akeeba Subscriptions en meer. 


TargetPay in Joomla! extensies zoals Virtuemart en RSForm Pro


TargetPay is een bekende aanbieder van iDEAL betalingen, een zogenaamde PSP. TargetPay heeft een eenvoudige kostenstructuur waarbij je een laag bedrag per transactie betaalt en verder geen maandelijkse kosten hebt.

Met de Joomla! extensie cciDEAL kun je iDEAL eenvoudig toevoegen aan een breed assortiment aan Joomla! webwinkel en Joomla! betaal extensies. En omdat je cciDEAL onbeperkt mag installeren en gebruiken, op een onbeperkt aantal websites, bent je tegen een aantrekkelijk tarief voorzien van een complete iDEAL oplossing voor al jou Joomla! websites. 

iDEAL module voor Virtuemart iDEAL toevoegen aan RSForm Pro
HikaShop iDEAL plugin  


Wat is een PSP, wie is TargetPay?

PSP staat voor Payment Service Provider en is vergelijkbaar met een bank die een iDEAL account aanbiedt. TargetPay is zo'n PSP. Je kunt bij TargetPay een iDEAL account aanvragen en daarmee iDEAL betalingen ontvangen. TargetPay is gecertificeerd door de Nederlandse bank en heeft een vergunning betaalinstelling. 

Waarom TargetPay en niet iDEAL via mijn eigen bank?

Het voordeel van TargetPay ten opzichte van een iDEAL account bij een bank:

  • TargetPay rekent een veel lager tarief per transactie dan jou eigen bank. Gebruik de kortingscode IDE4CC tijdens je aanmelding en je betaalt ALTIJD slechts 44 cent, ongeacht de hoeveelheid transacties. 
  • Bij TargetPay zijn er geen maandelijkse of opstart kosten.
  • TargetPay is heel goed telefonisch en per e-mail bereikbaar.
  • TargetPay ondersteunt naast iDEAL ook MisterCash (Belgie) betalingen
  • In de TargetPay website kun je eenvoudig transacties doorzoeken en exporteren 
  • Een TargetPay account aanvragen is snel en meestal binnen een paar werkdagen geregeld

Wat is cciDEAL?

cciDEAL is een iDEAL integratie extensie voor het Joomla! CMS. cciDEAL zorgt ervoor dat je zonder technische kennis iDEAL betalingen kan ontvangen in Joomla! extensies zoals Virtuemart, RSForm Pro, HikaShop, RD-Ticketmaster, Akeeba Subscriptions en meer.

 De extensie cciDEAL kent vele voordelen:

  • Je kunt iDEAL integreren in meer dan 12 Joomla! extensies
  • cciDEAL wordt ontwikkeld door Joomla! experts waardoor er een naadloze integratie is met Joomla!
  • cciDEAL geeft een overzicht van de betalingen in Joomla! zelf
  • De Joomla! extensie heeft een uitgebreide handleiding en professionele ondersteuning

 

Koop nu cciDEAL Platform

Ervaringen met cciDEAL iDEAL voor Virtuemart"Ik ben erg tevreden! Ik ben zeker geen programmeur, en daarom waardeer ik de ondersteuning van Chill Creations des te meer!" - Theo, Sitemoves.nl

 

Veelgestelde vragen TargetPay, iDEAL en Joomla!

Wat heb ik allemaal nodig om iDEAL in Joomla! (extensies) te implementeren?
Allereerst moet je een iDEAL abonement aanvragen bij TargetPay. Het aanvragen van een iDEAL abonnement is niet moeilijk of technisch en vergelijkbaar met het aanvragen van een normale bankrekening. Wij kunnen u adviseren, neem daarvoor contact met ons op.

Daarnaast heeft u cciDEAL nodig, waarmee u iDEAL integreert in Joomla!. Deze kunt u vanaf deze pagina aanschaffen. Het spreekt voor zich dat u ook een Joomla! website nodig heeft. Het hele process van het instellen van iDEAL in Joomla! staat vervolgens beschreven in de uitgebreide handleiding die u bij cciDEAL ontvangt. 

Is er ook (technische) ondersteuning? En hoe is de ondersteuning bij implementatie?
Zowel TargetPay als Chill Creations (de ontwikkelaars van cciDEAL) hechten waarde aan een hoge klanttevredenheid en zijn beschikbaar voor vragen en ondersteuning. 

Moeten er SSL certificaten aangemaakt worden?
Nee, TargetPay heeft hun systeem zo opgebouwd dat je alleen je TargetPay code (een soort klantnummer) nodig hebt om iDEAL betalingen te ontvangen. Je hoeft dus geen certificaten aan te maken of HTTPS te gebruiken in je website of webwinkel. 

Op hoeveel websites kan ik cciDEAL en TargetPay gebruiken?
U kunt cciDEAL en TargetPay om een onbeperkt aantal websites gebruiken. U heeft dus maar een TargetPay account en een "aanschaf" van cciDEAL nodig om iDEAL betalingen te ontvangen in Joomla! websites met Virtuemart, HikaShop of andere extensies.

Is uw vraag niet beantwoord? Stel hem dan hier!

 

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?