logo betaalmethode iDEAL

Na iDEAL is Credit Card de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Wereldwijd is Credit Card de nummer een. Naast Nederlanders gebruiken ook veel Belgen die een aankoop doen in een Nederlandse webshop een Credit Card om te betalen. Dus, hoe ontvangt u Credit Card betalingen in uw Joomla! Virtuemart webwinkel?

Dat de Credit Card naast iDEAL een absolute must is in een webwinkel is al even geen geheim meer. Maar veel Joomla! Virtuemart gebruikers weten niet dat, integenstelling tot iDEAL, Credit Card wel standaard ondersteunt wordt door Virtuemart. Wat moet u weten?

Credit Card: Paypal of direct bij Mastercard en Visa?

Als u Credit Card betalingen wilt accepteren in uw webshop zijn er eigenlijk twee manieren waarop dat kan, en in beide gevallen moet u een "partnerschap" aangaan.

  • Contract met Verisign/MasterCard/Visa
    U kunt direct bij de creditcard maatschappijen een contract afsluiten voor het accepteren van Credit Card betalingen. Dit raad ik u echter af. U moet namelijk bij iedere maatschappij een contract aanvragen, aan strenge voorwaarden voldoen, en technische aanpassingen doen aan uw Joomla! Virtuemart webwinkel. Daarnaast zijn de kosten ook niet gering
  • Account aanmaken bij Paypal
    Ik raad u aan om vandaag nog een account aan te maken bij Paypal. Paypal is de nummer een digitale bankrekening met meer dan 100 miljoen rekeninghouders wereldwijd. Paypal accepteert voor u de belangrijskte Credit Cards zodat u slechts een Paypal account hoeft te hebben om uw betalingsmethoden uit te breiden.

Op de website van Paypal kunt u een account aanmaken. Zoekt u trouwens een iDEAL oplossing voor Virtuemart?
Kijk dan naar cciDEAL, ons Joomla! Virtuemart iDEAL component !

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?