logo betaalmethode iDEAL

Vandaag vroeg een Virtuemart webshop houder aan mij of het mogelijk was om met een zakelijke rekening van de SNS Bank iDEAL in zijn webshop te plaatsen. Ervan uitgaande dat dat geen probleem was ging ik voor hem opzoek op de website van de SNS Bank om het iDEAL aanvraag formulier te vinden. Het verbaasde mij in de veelgestelde vragen van de SNS Bank de volgende tekst te vinden...

Geen zakelijke iDEAL bij de SNS Bank

De SNS Bank biedt dus geen iDEAL aan voor zakelijke rekeninghouders, dus als u een webshop wilt beginnen, overweeg dan een andere bank. Als u al een zakelijke rekening hebt bij de SNS Bank, en u wilt wel een directe iDEAL koppeling, doet u er goed aan een extra zakelijke rekening te nemen bij een andere bank.

Zoekt u trouwens een iDEAL oplossing voor de andere banken en Virtuemart?
Kijk dan naar cciDEAL, ons Joomla! Virtuemart iDEAL component !

U kunt wel met een bankrekening van de SNS Bank betalingen doen met iDEAL, maar u kunt als webshop houder geen betalingen ontvangen. Dit is natuurlijk nog steeds beter dan bijvoorbeeld "bank voor ondernemers" Bizner. Daar kunt u geen betalingen met iDEAL doen, en ook geen betalingen ontvangen.

Welke bank voor iDEAL in Joomla! en Virtuemart?

Als u iDEAL wilt implementeren in Joomla! en Virtuemart doet u er goed aan te kiezen voor een zakelijke rekening bij de Postbank, met iDEAL Advanced. Deze iDEAL variant biedt tegen de beste prijs, de beste integratie. Ons iDEAL component cciDEAL werkt uitstekend samen met de Rabobank, Postbank en ABN AMRO.

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?