logo betaalmethode iDEAL

Een collega Joomla! ontwikkelaar vroeg mij laatst waarom hij zou moeten kiezen voor ons professionele iDEAL component voor Joomla! en Virtuemart. In plaats van cciDEAL zou hij toch ook zelf aan de slag kunnen gaan met de handleiding van de banken, of een "open source" oplossing? Onderstaand delen uit de e-mail die ik hem daarna stuurde.

De voordelen die ik noem van cciDEAL zijn voordelen ten opzichte van alle onprofessionele iDEAL oplossingen. Met "onprofessioneel" bedoel ik een component dat niet ontwikkeld wordt door een gevestigd bedrijf maar door een individu.

cciDEAL is de enige professionele oplossing voor iDEAL in Virtuemart 1.1.

Zekerheid: nu en in de toekomst

cciDEAL wordt door Chill Creations ontwikkeld, en wij zijn sinds 2006 met Joomla! bezig en zullen dat nog vele jaren blijven doen. Je hebt dus de zekerheid dat, wat er ook gebeurd, een professional klaar staat om in te springen. Nu direct, volgende maand of volgend jaar. Wanneer iDEAL Europees gaat, of er een storing is bij een van de banken, wij staan klaar.

Waarschijnlijk heb je, net als ik, de afgelopen jaren gezien hoe "Open Source" componenten met potentie komen en gaan (ook iDEAL componenten), uiteindelijk sterven en een groep gebruikers in het donker laten. Ik zeg niet dat dit gebeurt bij alle open source projecten, gelukkig niet, maar de betaling in een webshop is niet iets wat je aan dit risico wilt bloot stellen.

Updates: Virtuemart 1.2.0?

Bij updates (Virtuemart 1.1.4 of Virtuemart 1.2.0 bijvoorbeeld) kunnen wij als bedrijf binnen een week een nieuwe update klaar hebben. Nu of straks, het maakt niet uit, wij zijn er volgend jaar ook om die broodnodige update snel en gratis te leveren.

Kan een onprofessioneel component zo snel handelen? Zal een onprofessioneel component over een jaar sowieso nog handelen en/of bestaan?

Bij meerdere licenties: "one to rule them all"

Mocht je uiteindelijk meerdere licenties afnemen, dan heb ik de bovenstaande quote van Lord Of The Rings gejat. cciDEAL ondersteunt 11 van de 12 iDEAL accounts van de banken. Een professioneel component waarmee je snel en gemakkelijk alle accounts kan implementeren. Stel je voor dat je dat aan je klanten kan aanbieden!

Professionele ondersteuning via helpdesk

Een vraag, een probleem of behoefte aan implementatie advies? Je kunt je vragen kwijt in onze speciale cciDEAL support website en krijg snel en vakkundig antwoord. Altijd. Gratis als onderdeel van je vertrouwen in cciDEAL.

Prachtige gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit

In versie 2.1.4 zit al de automatische herkansing voor mislukte betalingen. In de 2.2 reeks komt er voor administrators en users een status pagina, een herinnering e-mail, de mogelijkheid gemakkelijke e-mail templates aan te passen en meer.

Met cciDEAL willen we ervoor zorgen dat het slagingspercentage van betalingen zeer hoog is, en met onze slimme oplossingen lukt dat ook! Dat betekent dat webwinkels met cciDEAL meer kans op geslaagde betalingen hebben dan webwinkels zonder.

 

Natuurlijk zijn er meer redenen, maar u begrijpt dat het gaat om twee hoofdzaken: zekerheid en professionaliteit. Een webwinkel met ambitie kiest voor een professionele webhoster, een professionele vormgeving, een professionele vervoerder en... een professioneel iDEAL component.

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?