logo betaalmethode iDEAL iDEAL is hot! Een meerderheid van de consumenten die online een aanschaf doen hebben de voorkeur voor deze betaalmethode en zullen sneller iets in uw webshop betalen als u iDEAL aanbiedt. Maar, wat is iDEAL, hoe vraagt u iDEAL aan en wat zijn alternatieven?

 

Wat is iDEAL?

iDEAL is een relatief nieuwe digitale betaalmethode (eind 2005) die ontwikkeld is door de grote Nederlandse banken, waaronder de Rabobank, de Postbank/ING en ABN Amro. Na verloop van tijd hebben zich meer banken aangesloten.

iDEAL is bedoeld als digitale betaalmethode die het direct online betalen van goederen of diensten gemakkelijker en veiliger moest maken. Dat is gelukt, want de afgelopen jaren heeft iDEAL zich ontwikkeld tot de nummer 1 digitale betaalmethode in Nederland met een marktaandeel van 39%!

Werking iDEAL icm een Joomla! Virtuemart webshop

Het is mogelijk iDEAL te integreren in een Joomla! Virtuemart webshop. Als iDEAL geïntegreerd is kunnen bestellingen direct na bevestiging betaald worden. In sommige gevallen (Postbank Advanced) zal de bank zelfs een bericht sturen naar Virtuemart, dat vervolgens de bestelstatus van de bestelling aanpast naar "Betaald" of "Bevestigd". Uw bestel proces is dan volledig geautomatiseerd!

Hoe iDEAL integreren in Joomla! Virtuemart?

  1. iDEAL account aanvragen bij uw bank
    Omdat iDEAL ontwikkeld is door de Nederlandse banken, kan het in de meeste gevallen direct gekoppeld worden aan de zakelijke bankrekening. Meestal kunt u direct iDEAL aanvragen bij uw bank.
  2. iDEAL component aanschaffen
    Om iDEAL in uw webshop te integreren heeft u het cciDEAL component nodig. Met dit component wordt iDEAL snel en veilig geimplementeerd en kunt u binnen 15 minuten iDEAL betalingen ontvangen.

Zoekt u trouwens een iDEAL oplossing voor Virtuemart?
Kijk dan naar cciDEAL, ons Joomla! Virtuemart iDEAL component !

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?