Rabo OmniKassa plugin

Ook CMS Joomla! heeft een plugin voor het betaal systeem Rabo OmniKassa van de Rabobank met de extensie cciDEAL. Met de Rabo OmniKassa plugin voor Joomla! kunt u het betaal systeem gebruiken met populaire Joomla! extensies zoals RSForm Pro, Akeeba Subscriptions en Virtuemart. Om een goede integratie te hebben tussen uw Joomla! extensies en de Rabo OmniKassa plugin, is het belangrijk dat de plugin geschreven is volgens de richtlijnen van Joomla! (te vinden op ondermeer developer.joomla.org).  

Waarom is dit belangrijk? Omdat het een veel betere ervaring creëert voor de bezoeker van uw Joomla! website. Bij een Rabo OmniKassa plugin die zo goed geïntegreerd is in Joomla! als cciDEAL:

  • kan uw bezoeker in minder stappen afrekenen 
  • blijft de bezoeker zo lang mogelijk op uw website, in uw vertrouwde vormgeving
  • ziet de bezoeker tijdens het afrekenen geen onduidelijke en onverwachte blanco pagina's of betaal pagina's die niet in de stijl van uw website of de website van de bank zijn

Eenvoudige configuratie in Joomla!

Dit alles resulteert in meer afgemaakte betalingen, omdat de bezoeker in korte stappen van uw website direct naar Rabo OmniKassa gaat voor de betaling. Daarna komt de bezoeker weer in uw vertrouwde Joomla! website terug en krijgt meteen de status van de betaling te zien. 

Meer lezen over de Rabo OmniKassa module cciDEAL voor Joomla!.

OmniKassa plugin voor Joomla!

 

 

 

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?