Rabo OmniKassa als donatie methode in Joomla!

Kerken, stichtingen, verenigingen, inzamelingacties en andere goede doelen kunnen donaties ontvangen met Rabo OmniKassa in Joomla! websites. Een Rabo OmniKassa donatiesysteem stelt bezoekers zoals kerkgangers in staat om eenvoudig te doneren aan een goed doel, en direct online af te rekenen met een van de betaalmethodes van Rabo OmniKassa, waaronder iDEAL, credit cards en Minitix. 

Onze extensie cciDEAL maakt het op twee manieren mogelijk om donaties te ontvangen in Joomla! websites. Allereerst kunt u Rabo OmniKassa toevoegen aan een Joomla! formulier van RSForm Pro als u meer informatie wilt ontvangen van uw donateurs. U kunt voor een eenvoudigere oplossing ondermeer iDEAL donaties ontvangen via een "donatie" knop in een Joomla! artikel. 

Uitgebreid donatie formulier voor Rabo OmniKassa

Wanneer gebruikt u RSForm Pro met Rabo OmniKassa voor donaties? Als u meer dan een (1) veld aan informatie wilt hebben van de donateurs. Als u slechts de naam of postcode wilt weten die bij een Rabo OmniKassa donatie hoort, lees dan verder bij "Snelle oplossing voor Rabo OmniKassa donaties". Maar als u of bijvoorbeeld uw kerk of stichting bijvoorbeeld volledige adres gegevens, voorkeuren van de donateur, naam en toenaam en dergelijke wilt weten, dan gebruikt u RSForm Pro. U kunt dan namelijk eenvoudig (en zonder PHP kennis!) een uitgebreide formulier maken voor Joomla!, en daar Rabo OmniKassa achter hangen. 

Snelle oplossing voor Rabo OmniKassa donaties

Een snelle oplossing is het toevoegen van een donatie knop in een Joomla! artikel. Onderstaand ziet u daarvan een voorbeeld bij een vereniging/goed doel. Overigens is deze knop ook gemakkelijk in te richten als een betaal knop voor bijvoorbeeld facturen of andere zaken. U kunt alle teksten en aantallen aanpassen. Ook kunt u het toestaan om een "vrij" bedrag voor de donatie te gebruiken (deze donatie knop gebruikt een dropdown waaruit men een te doneren bedrag kan kiezen). 

ideal donatie joomla simpel

 

Donaties ontvangen met Joomla! en Rabobank OmniKassa

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?