logo-idealSoms worden wij gevraagd waarom men nou de extensies van Chill Creations voor iDEAL in Joomla! of Rabo OmniKassa in Joomla! zouden moeten kiezen. Er zijn immers ook alternatieven, waarvan enkelen gratis. Wij antwoorden dan meestal niet direct "goedkoop is duurkoop", maar daar komt het wel een beetje op neer. 

 

 

Het voordeel van onze plugins dat wij Joomla! experts zijn. Daardoor is de integratie van onze iDEAL oplossingen voor Joomla! webwinkels beter en dieper. De gehele betaling gaat via de Joomla! website, in de eigen template. Uw klanten krijgen geen witte tussen pagina's te zien, wat u bij generieke iDEAL oplossingen vaak wel hebt. Een diepe integratie is veel beter voor de conversie!

Wist u dat volgens onderzoek ongeveer 65% van de webwinkel bezoekers een betaling wel start maar niet afmaakt? Redenen zijn bijvoorbeeld: te hoge verzendkosten, niet gewenst betaalmethode en onaantrekkelijk levertermijn. Maar ook: een niet gebruiksvriendelijke checkout/winkelwagen. Uw bezoekers vinden het vreemd als ze tijdens de iDEAL betaling in Virtuemart of Hikashop webwinkel ineens in een vreemde omgeving (blanco pagina) terecht komen. 

De bezoeker voelt zich het meest op zijn gemak als hij tijdens de betaling, van de webwinkel direct naar de bank gaat. Dat zijn namelijk twee vertrouwde omgevingen. Het is dus niet bevorderlijk voor de verkopen als de bezoeker "tussendoor" op een onbekende blanco pagina terecht komt zoals die van het onderstaande voorbeeld. 

ideal-verkeerd

Om zoveel mogelijk verkopen "vast te houden" kunt u dus beter investeren in een iDEAL plugin die zoveel mogelijk in de vormgeving van uw website blijft. Dit geldt natuurlijk ook voor onze Rabo OmniKassa plugin voor Joomla!, HikaShop en andere extensies. 

 Meer voordelen

  • Daarnaast kunnen we echt helpen met Joomla! en gerelateerde problemen, omdat we Joomla! door-en-door kennen.
  • Ondersteuning zit er bij onze module standaard bij, bij anderen meestal niet. We worden erg gewaardeerd op onze ondersteuning, bekijk hier de cciDEAL Platform referenties
  • Wij zijn super snel met updates, terwijl wij bijvoorbeeld al een tijd HikaShop 2.0 ondersteunde, werkten bijvoorbeeld een van de gratis plugins alleen nog maar met de oude versie HikaShop 1.6. 
 
Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?