Jaarlijkse donaties in Joomla!In de categorie "Joomla! advies" plaatst ik adviezen aan klanten die Joomla! willen inzetten met een iDEAL betaling. Een Joomla! webshop is meestal niet de beste oplossing voor hun vraagstuk, en ze zoeken dus een andere Joomla! extensie met iDEAL. Deze keer: een simpele Joomla! webwinkel met slechts 10 producten, maar wel met cart. 

 Vraag: We moeten een Joomla! winkeltje maken voor 10 producten, wel met een cart. Wat zou jij doen? Ik ben bereid iets anders te doen dan Virtuemart. 

Mijn voorkeur voor een simpele Joomla! winkel gaat naar RSForm Pro (of nog simpler: onze iDEAL content plugin). Maar je wilt een cart (afrekenen in meerdere stappen - red.), en daaardoor vallen die twee af. Dan kun je kijken naar SimpleCaddy, vele malen simpeler dan Virtuemart. Bij mijn overzicht van Joomla! webwinkels met iDEAL vindt je een beschrijving van SimpleCaddy (en andere webwinkels met iDEAL). 
 

Heeft u ook een Joomla! vraagstuk waarbij u iDEAL wilt combineren met een geschikte extensie? Leg uw vraagstuk aan mij voor via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?