iDEAL betaling voor PDF download In "Joomla! advies" plaatst ik adviezen aan klanten die Joomla! willen inzetten met een iDEAL betaling. Een terugkerende vraag is: wij willen downloads aanbieden met Joomla!, hoe kunnen we dat het beste doen? 

De vraag: Voor een klant welke voedingsadviezen levert zoek ik een betaalmodule met vaste bedragen via Ideal (via Mollie) en PayPal. De bedoeling is dat de mensen kiezen voor download van een bepaald boekje of formulier, dan automatisch naar de betaalmodule worden geleidt om daar een vast bedrag (boekje € 10, formulier incl voedingsadviezen op maat voor € 60) te betalen. Daarna krijgen ze een snelkoppeling om te downloaden?

--- 

Simple Caddy valt af, die extensie heeft op dit moment geen download functionaliteit!

Het aanbieden van bijvoorbeeld PDF downloads kan inderdaad met verschillende extensies, maar niet standaard met Virtuemart. Virtuemart heeft tegenwoordig geen download functie meer, daar moet je een aparte plugin voor aanschaffen. Ik denk dat je met de volgende extensies meer success heb: RSForm Pro of HikaShop in combinatie met een iDEAL extensie. Hier staan nog een paar extensies met iDEAL waar je ook naar zou kunnen kijken. 

RSForm Pro zal je waarschijnlijk een stuk minder tijd kosten om te configureren, omdat je niet een complete webwinkel nodig hebt.

Maar HikaShop, ondanks dat het een webwinkel extensie is, heeft ook download functionaliteit en is wel erg fijn om mee te werken. Met hun "Configurtie hulp" ben je ook zo klaar. Hikashop heeft een gratis versie waar je het eenvoudig even mee kan proberen. 

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?