Simpele webwinkel voor Joomla! In "Joomla! advies" plaatst ik adviezen aan klanten die Joomla! willen inzetten met een iDEAL betaling. Een terugkerende vraag is: welke simpele webwinkels zijn er voor Joomla!? 

 

De vraag: wij overwegen een webwinkel voor enkele producten toe te voegen aan onze bestaande website. Wij hebben bijvoorbeeld RokQuickCart overwogen maar konden daar geen iDEAL integratie voor vinden. Welke mogelijkheden zijn er en is iDEAL daarvoor beschikbaar?

---

We hebben in het verleden een integratie voor iDEAL met RokQuickCart gehad, maar het was nodig om RokQuickCart te hacken (core aanpassen) om iDEAL te integreren. Daarnaast (of daardoor) was het niet stabiel. Bij updates moesten de aanpassingen weer opnieuw toegepast worden. Omdat erg weinig mensen er vervolgens echt gebruik van maakten hebben we uiteindelijk de ondersteuning beeindigt. 

Ik kan je adviseren gebruik te maken van andere (stabielere) webwinkel systemen. Je wilt waarschijnlijk een simpele oplossing. Denk dan aan onze iDEAL integratie met RSForm Pro, of als het echt heel simpel moet zijn aan onze "iDEAL voor Joomla! artikelen" oplossing. 

Lees hier meer over betaal formulieren in Joomla!, en hier over iDEAL direct in Joomla! artikelen (Engels). 

 

Onderstaande screenshot laat een simpele iDEAL knop in Joomla! zien.

 

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?