Donatie in Joomla! met Mollie iDEAL In "Joomla! advies" plaatst ik adviezen aan klanten die Joomla! willen inzetten met een iDEAL betaling. Deze keer: een stichting wil graag donaties ontvangen op de website maar heeft geen iDEAL rekening bij de bank. Welke Joomla! extensie kan er gebruikt worden en kan men ook iDEAL donaties ontvangen zonder iDEAL rekening?

De vraag: Ik heb een project waarbij ik met Mollie een ideal mogelijkheid wil toevoegen. Alleen nu zal dit niet in de vorm van een webshop zijn, maar ik dacht zelf dit te realiseren met een formulier extensie. Mijn vraag is, of jij hier toevallig ervaring mee hebt, of dat je ons wellicht kunt helpen met deze optie? De bezoekers, moeten online een plaat aan kunnen vragen, waarna ze doorgestuurd worden naar de ideal betaal optie, waar de minimale inleg 5 euro moet zijn of hoger. Als de ideal betaling succesvol is afgerond moet hij doorgestuurd worden naar een nader te bepalen email adres, en de betaler moet een bevestiging krijgen.

---

Wij hebben iDEAL namelijk ge├»ntegreerd in formulier extensie RSForm Pro. Wat je omschrijft is allemaal redelijk eenvoudig te doen in RSForm Pro met cciDEAL. Je moet iets creatiever aan de slag dan een gebruikelijk iDEAL betaal formulier maar met een beetje uitzoek- en probeerwerk moet het lukken. 

Je kunt in RSForm Pro namelijk een email sturen bij elke inzending, maar ook alleen als de inzending betaald is. Ik stel voor om een formulier te maken, met "donatie" velden, en dan alleen bij betaling de inhoud (het nummer dat men wil horen) door te sturen naar de DJ. 

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?