iDEAL voor Virtuemart met cciDEAL van Chill Creations

cciDEAL iDEAL voor Joomla! extensies

iDEAL voor Virtuemart, HikaShop, RSForm Pro en andere Joomla extensies kan eenvoudig en met professionele ondersteuning.

Breede ondersteuning voor iDEAL van de onderstaande banken en betaal providers:

iDEAL voor Joomla! extensies zoals Virtuemart, HikaShop en RSForm Pro

iDEAL voor Joomla! 2.5 en Joomla! 3
  • Zeer uitgebreide handleiding, legt alles uit
  • Ontvang betalingen ook zonder tussenpersoon
  • Accepteer betalingen van alle iDEAL banken
  • Met een jaar lang professionele ondersteuning
  • Vriendelijke en duidelijk stappen voor uw klanten
  • cciDEAL kunt u onbeperkt installeren en gebruiken

DOWNLOAD NU
SLECHTS €77,-
 Direct beschikbaar na aanschaf
Inclusief één jaar ondersteuning, en de onversleutelde extensie die u op een onbeperkt aantal websites kunt installeren, excl. 21% BTW
Geaccepteerde betaal methoden

 

 Ja, de extensie blijft werken nadat het eerste jaar ondersteuning verlopen is
 Stel direct uw vraag of lees onze veelgestelde vragen voor aanschaf

Ervaringen met cciDEAL iDEAL voor Virtuemart"Onze webwinkels worden met Virtuemart gebouwd, en de betaalmodule cciDEAL van Chill Creations hoort er gewoon bij." - Roy, iDUO.nl

Virtuemart 3 iDEAL banner

 

Informatie

Mogelijkheden en afbeeldingen


Supersnelle installatie van iDEAL (minder dan 25 seconden!)

cciDEAL kent een hele snelle en eenvoudige installatie, gewoon via het Joomla! extensie beheer. Alle bestanden en code die voor iDEAL nodig zijn worden correct voor u geplaatst, dat hoeft u niet meer zelf te doen! U hoeft dus niet via FTP bestanden te plaatsen of in de PHP aan te passen.
configuratie

Overzichtelijke iDEAL configuratie

In cciDEAL vind u een uitgebreide configuratie, waar u vrijwel ieder detail van het component kunt beheren. U kunt bijvoorbeeld het bericht na een succesvolle betaling eenvoudig aanpassen. De configuratie mogelijkheden hebben al een standaard waarde, zodat u alleen hoeft aan te passen waar u behoefte aan heeft.
Eenvoudig iDEAL certificaten aanmaken

Eenvoudig iDEAL certificaten aanmaken

Snel -en gratis- de benodigde SSL certificaten aanmaken en uploaden voor iDEAL abonnementen van ING Advanced en Rabobank Professional. Via onze online tool is dit zeer eenvoudig, en heeft u geen andere software nodig. Met cciDEAL zijn certificaten een kwestie van knippen en plakken.
betalingen

Altijd overzicht van betalingen

Alle betalingen worden geregistreerd door cciDEAL met alle mogelijke informatie, waaronder transactie nummer, order nummer, datum etc. Als een betaling on-overhoopt mislukt omdat bijvoorbeeld de bank een storing heeft, kunt u dus altijd nagaan welke betalingen er tijdens de storing plaatsvonden, en die klanten een herinnering sturen als de storing verholpen is.
duidelijk stappen

Duidelijke stappen bij iDEAL betaling

De layout van cciDEAL zorgt ervoor dat uw klanten goed begrijpen wat er van hun verwacht wordt, en draagt bij aan een hoger percentage geslaagde betalingen. Altijd in uw website en vormgeving, wat wederom het percentage geslaagde betalingen helpt verbeteren.
thumb betaling geslaagd

Automatische status update in de webwinkel

Als uw iDEAL provider het ondersteunt (ING Advanced, Rabobank Professional, Mollie.nl, TargetPay.nl) dan past cciDEAL in uw Joomla! extensie automatisch de status van de order aan nadat de betaling geslaagd is, en stuurt tevens automatisch een order bevestiging naar u en uw klant.
cciDEAL Simpel

Eenvoudige iDEAL knoppen met cciDEAL Simpel

Voeg iDEAL toe aan Joomla! extensies of... super eenvoudig direct aan Joomla! artikelen! Genereer met een eenvoudig stukje code iDEAL knoppen voor donaties of simpele betalingen. Meerdere mogelijkheden staan uitgelegd in de handleiding. cciDEAL Simpel wordt standaard meegeleverd bij cciDEAL en maakt het mogelijk geheel zelfstandig (zonder andere Joomla! extensies) iDEAL aan Joomla! artikelen toe te voegen.

 

David de Boer, oprichter van Chill Creations en ontwikkelaar van cciDEAL, ccInvoices en ccNewsletter. Vragen? Mail vrijblijvend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Professionele ondersteuning

Technische ondersteuning

Vragen? Lees eerst de pre-sale questions.
Open Source

100% Open Source

Wij geloven in de vrijheden van open source, en u kunt deze extensie dan ook onbeperkt gebruiken!

DOWNLOAD NU
SLECHTS €77,-
 Direct beschikbaar na aanschaf
Inclusief één jaar ondersteuning, en de onversleutelde extensie die u op een onbeperkt aantal websites kunt installeren, excl. 21% BTW
Geaccepteerde betaal methoden

 

 Ja, de extensie blijft werken nadat het eerste jaar ondersteuning verlopen is
 Stel direct uw vraag of lees onze veelgestelde vragen voor aanschaf

Ervaringen met cciDEAL iDEAL voor Virtuemart"Ik ben erg tevreden! Ik ben zeker geen programmeur, en daarom waardeer ik de ondersteuning van Chill Creations des te meer!" - Theo, Sitemoves.nl

Ervaringen met cciDEAL iDEAL voor Virtuemart"Na jaren gebruik nog steeds een geweldig product, met een goed geschreven handleiding en snelle ondersteuning!" - Marcel, Ellenscreativecakes.nl

HikaShop iDEAL integratie"Ik had al een goed werkende iDEAL mogelijkheid, maar ik heb alsnog voor cciDEAL gekozen omdat die er zo veel beter uit ziet! " - Edward, Verlichtingdiscounter.nl

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?