Wanneer je iets wilt verkopen op een Joomla! 2.5 of Joomla! 3.x website hoef je niet altijd een Joomla! webwinkel te installeren. Het kan juist heel aantrekkelijk en veel eenvoudiger zijn om een betaalextensie of module te gebruiken! Betaalextensies of module's voor Joomla! zijn vaak specifiek gebouwd voor een bepaald doel en kunnen daardoor beter aansluiten op jou wensen (of die van jou klant). 

Webwinkels
Heb je aan een betaalextensie niet genoeg, bekijk dan alle Joomla! webwinkels met iDEAL ondersteuning. Het verschil tussen een betaalextensie en een webwinkel is meestal dat een betaalextensie bijvoorbeeld geen verzendmethoden of voorraadbeheer heeft. Betaalextensies zijn daardoor een stuk eenvoudiger in gebruik. 
iDEAL en Rabo OmniKassa
Als je iDEAL integreert in een website, kunnen bezoekers alleen daarmee afrekenen. De Rabobank biedt naast iDEAL ook Rabo OmniKassa aan. Omdat het een betaalplatform is, kun je na de integratie meerdere betaalmethoden aanbieden naast iDEAL. Je moet dan wel bankieren bij de Rabobank. Voor het ontvangen van creditcard betalingen adviseren wij overigens Paypal. 
Kom je er niet uit? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor advies! Probeer zo volledig mogelijk te omschrijven wat je wilt verkopen en hoe je dat bij voorkeur wilt doen.

Betaalextensies met iDEAL


OmniKassa plugin voor Joomla! en donaties  

Voeg eenvoudig een iDEAL formulier toe aan Joomla! artikelen, en ontvang betalingen via iDEAL of de betaalmethoden van Rabo OmniKassa. Zeer flexibel in te zetten voor donaties, een simpele webshop of andere betalingen.

Extensie voor Joomla! 2.5 en Joomla! 3.x

Je voegt een simpel stukje code toe aan een Joomla! artikel en cciDEAL of ccOmniKassa zet dat stukje code om naar een werkend formulier waar website bezoekers de betaling mee kunnen starten. 

Website - iDEAL integreren - Rabo OmniKassa integreren

 


rsformpro-logo

 

Maak een Joomla! formulier voor donaties, registraties, feedback of simpelweg voor het ontvangen van verkooporders en laat klanten met Rabo OmniKassa of iDEAL afrekenen. 

Extensie voor Joomla! 2.5 en Joomla! 3.x

Voor de meeste eenvoudige verkopen kun je bijvoorbeeld uitstekend RSForm Pro gebruiken. Met deze extensie bouw je zonder kennis van HTML of PHP een formulier, waar je dan iDEAL en/of Paypal aan kunt koppelen. Zeer geschikt voor de verkoop van bijvoorbeeld een enkel product of dienst, cursus, digitaal boek en dergelijke. 

RSForm Pro en iDEAL zijn een sterke combinatie!

Website - iDEAL integreren - Rabo OmniKassa integreren

 


Joomla! facturatie systeem

 

Stuur facturen direct vanuit Joomla! met ccInvoices. Facturen voor diensten of producten kunnen met die facturatie systeem eenvoudig aangemaakt en ge-emaild worden, inclusief PDF bestand.  

Extensie voor Joomla! 2.5 en Joomla! 3.x

Klanten die de facturen ontvangen kunnen direct afrekenen via iDEAL (of Paypal) op de Joomla! website zelf. Er is ook een overzicht van facturen voor in Joomla! ingelogde klanten. 

Website - iDEAL integreren - Rabo OmniKassa integreren

 


Ondersteunde iDEAL accounts
Deze Joomla! 2.5 en Joomla! 3 extensies ondersteunen de iDEAL accounts ING Basic, ING Advanced, Rabobank Lite, Rabobank Pofessional, ABN AMRO iDEAL Easy, Mollie, TargetPay en Rabo OmniKassa

Selectie criteria
De onderstaande extensies zijn al gecontroleerd op de beschikbaarheid van minimaal de Nederlandse betaalmethode iDEAL. Daarnaast zijn er voor deze extensies ook Nederlandse taalbestanden beschikbaar. Er zijn weliswaar meer betaalextensies voor Joomla!, maar zonder ondersteuning voor iDEAL hebben die voor Nederlandse websites geen waarde. Deze Joomla! modules hebben daarnaast versies voor minimaal Joomla! 2.5 (en meestal ook Joomla! 3).

 

 

 

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?