Nieuwsbrief component voor Joomla!

ccNewsletter Eenvoudige Joomla! nieuwsbrief

ccNewsletter is een door Chill Creations ontworpen nieuwsbrief component voor Joomla! 2.5 en 3.x. Eenvoudig in installatie, configuratie en gebruik! Ontwikkeld sinds 2008.Nieuwsbrief systeem voor Joomla! 2.5 en Joomla! 3

Onderstaand een afbeelding van de geoptimaliseerde "Bewerk nieuwsbrief" pagina in Joomla! 3. Deze pagina heeft natuurlijk ook een Nederlandse vertaling als uw Joomla! beheer/administrator in het Nederlands is!

joomla nieuwsbrief module

DOWNLOAD NU
SLECHTS €47,-
 Direct beschikbaar na aanschaf
Inclusief één jaar ondersteuning, en de onversleutelde extensie die u op een onbeperkt aantal websites kunt installeren, excl. 21% BTW
Geaccepteerde betaal methoden

 

 Ja, de extensie blijft werken nadat het eerste jaar ondersteuning verlopen is
 Stel direct uw vraag of lees onze veelgestelde vragen voor aanschaf

Een nieuwsbrief extensie waarover nagedacht is

 • Uiterlijk gebaseerd op standaard Joomla! interface
  Het gebruik van ccNewsletter is heel eenvoudig, omdat we niet het wiel opnieuw zijn gaan uitvinden, maar gebruik maken van de bestaande Joomla! elementen (zols bepaalde knoppen en tabellen). Daardoor werkt ccNewsletter heel herkenbaar.
 • Synchroniseren met Joomla! en Virtuemart
  U kunt verschillende typen gebruikers synchroniseren: leden van uw Joomla! website of klanten van uw Virtuemart webshop die geen account hebben aangemaakt. 
 • Automatische reacties bij aan- en afmelden
  Met de ingebouwde autoresponders kunt u direct nadat een abonnee zich heeft aangemeld automatisch een e-mail naar hem of haar laten verzenden. Hiermee kunt u de inschrijving bevestigen, of bijvoorbeeld een kortingscode of e-book verzenden als bedankje voor het aanmelden. 
 • Nieuwsbrief module met 3 layouts
  Met de "inschrijf" module kunt u kiezen voor een van drie lay-outs, waarvan er twee gebruik maken van javascript effecten waarmee u ruimte bespaart en hoge ogen gooit op uw website.
 • Gemakkelijk upgraden van spsNewsletter naar ccNewsletter
  U kunt nu upgraden van spsNewsletter naar ccNewsletter zonder data verlies! Installeer het ccNewsletter component en het kopieert direct alle nieuwsbrieven, abonnees en configuratie informatie. 
David de Boer, oprichter van Chill Creations en ontwikkelaar van cciDEAL, ccInvoices en ccNewsletter. Vragen? Mail vrijblijvend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Professionele ondersteuning

Technische ondersteuning

Vragen? Lees eerst de pre-sale questions.
Open Source

100% Open Source

Wij geloven in de vrijheden van open source, en u kunt deze extensie dan ook onbeperkt gebruiken!

ccNewsletter ondersteunt Joomla! 2.5 en Joomla! 3

ccnewsletter schermafbeelding

 

Video van het verzenden van een nieuwsbrief

Deze website is een initiatief van
Chill Creations Joomla! Extensies

Webwinkel bouwen met Joomla! maar geen idee hoe je moet beginnen?

 

Al een extensie op het oog en je wilt direct beginnen?